Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Azért vettem egy Power Bank PRO 10000mAh-órás külső akkumulátor mert a mai modern telefonok ,aksia nem bír ki aktív használat mellett egy napot, és meg megtetszett a kialakítása és a külseje.
Sziasztok! Nekem az első powerbankom a Xiaomi-tól volt, és azóta volt már egy pár. Az első volt a 10400-as, 2. 16000, a 3. a Pro a QC 2.0 töltés miatt (ez van most) és van mellette az új 10000-es is, ez az asztali lámpám egy Xiaomi LED light enhanced version-el
Sziasztok, nekem egy 5000mAh-s van egy solarstorm x3-as bicajlámpát hajtok meg vele, kicsi mérete miatt csak lekapom a powerbankot és zsebrevágom igy nem csorják el amig kinn a bicaj
Sziasztok,
Azért vettem powerbankot, mert nem akartam mindig azon aggódni, hogy vajon találok-e szabad és használható konnektort.
Nyáron egy angliai utam során volt nagyon hasznos, mert a redmi 1s-em akksija már erősen megkopott, így tudtam az óráim alatt is tölteni, a délutáni programok során pedig volt annyi energia a telefonban, hogy fotózni is tudjak.
azért vettem egy Xiaomi Power Bank-et, mert nehogy már ez maradjon ki a Xiaomi-s cuccok közül
Komolyan: ár-érték arány, Xiaomi minőség.
Sőt, nem csak magamnak vettem, hanem a lányomnak is!
Elkezdődött a Feleségem első készülékével (MI3) a xiaomi mánia, és azóta csak egyre töb kütyü lett vásárolva.
Kellett egy 20000mAh külső ezézért lett az is xiaomi.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14