Kérdések, válaszok, megoldások
-
palamer
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
- megköszönte: 1 alkalommal
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Bocsi, hogy itt kérdezek, de nem találom annak lehetőségét, hogy hol volna erre máshol válasz! Szóval, azt szeretném megtudni, hogy ha a MIUI.HU aktuálisan legújabb romjára frissítenék, akkor nincs esetleg olyan alternatíva, hogy az ne csak úgy működhessen, hogy letöltöm (PC-re) a legújabb romot, és azt TWRP alól indítva tudjam telepíteni? Korábban, amikor Note 3 Pro-m volt, akkor a telefonra letöltve is ment a frissítés a ZCX TWRP alól minden gond nélkül, legfeljebb a root-ot kellett minden alkalommal újra intézni.
-
kishajagos
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam hasonló kérdést, ezért felteszem itt. Adott egy redmi note 4x és egy bluetooth xiaomi fülhallgató, és egy samsung essential bluetooth headset. A problémám, illetőleg az ezzel kapcsolatos kérdés, hogy vajon mi lehet az oka, hogy szinte érthetetlenül röcsög/gerjed mid a 2 fülhalgatóval a telefonos kapcsolat? A túloldalt tisztán érthetően hallanak, de én hiába játszom a hangerővel jóformán érthetetlen számomra amit mond a hívott fél. Kipróbáltuk másik készülékkel a headseteket tökéletesen hallok vele, csak a saját redmimmel nem működik.
Válaszokat, tippeket előre is köszönöm!
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam hasonló kérdést, ezért felteszem itt. Adott egy redmi note 4x és egy bluetooth xiaomi fülhallgató, és egy samsung essential bluetooth headset. A problémám, illetőleg az ezzel kapcsolatos kérdés, hogy vajon mi lehet az oka, hogy szinte érthetetlenül röcsög/gerjed mid a 2 fülhalgatóval a telefonos kapcsolat? A túloldalt tisztán érthetően hallanak, de én hiába játszom a hangerővel jóformán érthetetlen számomra amit mond a hívott fél. Kipróbáltuk másik készülékkel a headseteket tökéletesen hallok vele, csak a saját redmimmel nem működik.
Válaszokat, tippeket előre is köszönöm!
-
shadow4
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 10
Szia!
Snapdragonos vagy MTK -s a Redmi Note 4X--ed?( 3/16 3/32 snapis a 4/64-es MTK-s ha jól tudom)
Nekem a Redmi Pro telóm MTK-s és azon tapasztaltam hogy a bluetooth-os hangszórón a zene néha belereccsen,
viszont más snapis xiaomin semmi probléma vele.Ezért én az MTK processzorra gyanakszom.De ez csak feltételezés.
Snapdragonos vagy MTK -s a Redmi Note 4X--ed?( 3/16 3/32 snapis a 4/64-es MTK-s ha jól tudom)
Nekem a Redmi Pro telóm MTK-s és azon tapasztaltam hogy a bluetooth-os hangszórón a zene néha belereccsen,
viszont más snapis xiaomin semmi probléma vele.Ezért én az MTK processzorra gyanakszom.De ez csak feltételezés.
-
kishajagos
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
Snapis, itt nem bele reccsen hanem egyszerűen torz, érthetetlen a hívott fél hangja.
-
szezolika
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! A hívásokkal lenne problémám . Híváskor nem hallom a tárcsázó hangot . Látom hogy kicseng , de amikor felveszik teljes csend .Akit hívok az hall engem de én őt nem . Ha engem hívnak akkor kicseng az én telefonom, fel is tudom venni de ugyanaz --ő hall engem én meg őt nem. ha kihangosítom akkor hallom de ha visszakapcsolom rendes telefonálásra akkor semmi . Üzenet hangok, mindenféle hangokat zenéket simán hallok , tehát nincs lehalkítva vagy ilyesmi ...
Másnál is előfordult már? Ilyenkor mi a teeendő ??MIUI Global9.0 Stabil (9.0.5.0 NCFMIEI ) van fent . Köszi!!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Az isten áldjon meg! Most akkor miért a Redmi Note 4G témába írogatsz???
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- Badamka
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4X
-
Medálok
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a telefonommal kapcsolatban (Redmi Note 4X), hogy a telefonról menüpontban a modellszámnál Redmi Note 4-et ír, miközben én Redmi Note 4X-et vásároltam. Az antutu információi között Redmi Note 4X-et ír, ezért nem értem, hogy a modellszámnál miért csak sima Note 4. Láttam már másnál, hogy nekik rendesen kiirja, hogy Note 4X. igazábol nem fontos csak ez érdekesség számomra, nem-e tudja valaki mitől van ez?
Csatolom a képeket! 
Egy olyan kérdésem lenne a telefonommal kapcsolatban (Redmi Note 4X), hogy a telefonról menüpontban a modellszámnál Redmi Note 4-et ír, miközben én Redmi Note 4X-et vásároltam. Az antutu információi között Redmi Note 4X-et ír, ezért nem értem, hogy a modellszámnál miért csak sima Note 4. Láttam már másnál, hogy nekik rendesen kiirja, hogy Note 4X. igazábol nem fontos csak ez érdekesség számomra, nem-e tudja valaki mitől van ez?
-
Tamás76
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Poco F3
Medálok
Sziasztok!
Redmi note 4x telefonra nem tudom feltenni a TWRP recovery-t, próbáltam a Tool-lal úgy tűnik minden rendben, de újraindítás után a Mi recovery fogad. A telefonon amúgy Global Stable Rom van 9.0.7.0
Redmi note 4x telefonra nem tudom feltenni a TWRP recovery-t, próbáltam a Tool-lal úgy tűnik minden rendben, de újraindítás után a Mi recovery fogad. A telefonon amúgy Global Stable Rom van 9.0.7.0
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
ellenőrizd,hogy nyitott-e a bootloader
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
Tamás76
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Poco F3
Medálok