Redmi 3S

cjcrys
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Xiaomi Redmi 3s

Re: Redmi 3S

Hozzászólás Szerző: cjcrys »

Sziasztok!

Adott egy PC, amin Windows 7 Professional (SP1) fut, illetve egy Redmi 3S készülék.
Azt szeretném elérni, hogy a PC-hez usb-vel csatlakoztatott készüléknek az éppen aktív internetkapcsolatát tudjam használni a gépen (USB megosztás). De sajnos nem sikerül, mivel felkiáltójelesen, USB kompozit eszközként ismeri fel a gép. // Megpróbáltam egy másik gépen is, amin Windows XP Professional (SP3) fut, azon pedig két felkiáltójeles eszköz jelent meg, az egyik az RNDIS Communications Control, a másik RNDIS Ethernet Data.

Amit eddig megpróbáltam:
- Feltelepítettem a MiPcSuite programot, reménykedve abban, hogy feltelepíti a hiányzó drivert.
- Feltelepítettem a MiuiFlashTool-t szintén reménykedve abban, hogy feltelepíti a hiányzó drivert.
- A Windows eszközkezelőjében az USB kompozit eszközhöz megpróbáltam a Windows segítségét kérni, azaz hogy magától keressen a neten illesztőprogramot, de órákon át tartó keresése után leállítottam.

Akinek a problémára esetleg lenne megoldása, azt szívesen fogadnám! :) Előre is köszönöm. :D
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Csak 64 bites Windows támogatja a Xiaomi telefonokat.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Wagner
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: Wagner »

Sziasztok!
Ehhez a tokhoz illeszkedő hívásfogadó screenre lenne szükségem. Tud valaki megoldást rá?
Redmi 3s prime MIUI 8.1.1.0 stabil

Kép
Wagner
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hunajan
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: Hunajan »

Beléptem a fenti menűbe, de magyar nyelv nem volt, csak néhány európai és egy csomó nem latin betűs nyelv. A Spell checker menűben már csak az európaiak, de magyar ott sincs. De már a bekapcsolás után megjelenő Choose your locale sem kínálja fel a Hungary v. Magyarország opciót.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Akkor kínai rommal kaptad a telefonod, abban nem is lesz. Téged becsaptak. Javaslom ezt az oldalt lassan, olvasd át, értsd meg és tedd amit ír, akkor lesz magyar a telefonod.
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=110&t=2518
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Wagner
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Nem biztos. Én is 7.5-s MIUI-val kaptam, pedig 8-assal kínálgatták. Az OTA frissítés után rögtön lett magyar nyelv is!
Hunajan
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Még a nyelvbeálítás próbálgatása közben elnyomhattam valamit, mert a kezdőképernyőnél a Home gomb megnyomása után a következő felírat jelenik meg: "Force closed com.android.provision.activity.DefaultActivity", és nem tudok tovább lépni. Mit rontottam el, és mit lehet csinálni ?
A menü gombra eddig is csak egy rövid rezgéssel reagált, de nem csinált semmit, ez normális ? De a home gombra eddig továbblépett a Google-ra, ugyan a meüt onnan sem értem el, de legalább tudtam keresni pl. a Settings menűt. A meglévő fiókomba be tudtam lépni és annak a nyelvét legalább sikerült magyarítani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hunajan 2017.03.19. 18:39-kor.
ksasa67
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok

Hozzászólás Szerző: ksasa67 »

A miuiban nincs menü gomb. Mindent a lapokról érsz el. Amit Te menünek vársz az a settings ikon. Bal gomb futó programok, középső home képernyő, jobb vissza, kilépés.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Hunajan
MIUI látogató
MIUI látogató
9

A rendelési oldalon MIUI 7.5 Base Android6.0.1-el hrdették, lejebb ezt írták: Official Global ROM,you can get any new update imformation ,(Can OTA update to MIUI 8). Akkor lehet, hogy nekem is segít az OTA frissítés (bármi is legyen az)
? Már ha előtte sikerül helyrehoznom azt a hibát, hogy betöltés után a home gomb megnyomásakor ezt írja ki: "Force closed com.android.provision.activity.DefaultActivity", és nem enged tovább.
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”