MIUI Magyarország - Regisztráció

Azzal, hogy használod a „MIUI Magyarország” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „MIUI Magyarország”, „http://miui.hu/forum”) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Ha nem fogadod el, kérjük ne használd, illetve ne is keresd fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezel az új feltételek betartásába.

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „GNU General Public License v2” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver, és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le. A phpBB csak lehetőséget nyújt az internet alapú kommunikációra; a phpBB Limited nem felelős azért, hogy milyen tartalmakat, illetve magatartást engedélyezünk. További információért a phpBB-ről, kérjük, látogasd meg a https://www.phpbb.com/ weboldalt.

Beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.


GDPR

Az EU GDPR (2018) előírásainak való megfelelés érdekében tudatában kell lenni az alábbiakra.

A fentiek mellett a MIUI Magyarország tárolja az összes IP-címet, amelyet a postázáshoz használ. Az Ön preferenciáitól függően MIUI Magyarország küldhet e-mailt a regisztrált vagy később megváltoztatott e-mail címre, de bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat a felhasználói vezérlőpultról (UCP), ha meg szeretné állítani fogadja őket.

A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag a MIUI Magyarország fedélzeti funkciók céljára használhatja fel. Nem fogják használni semmi mást, és nem adják át harmadik félnek kifejezett hozzájárulása nélkül.

Az egyetlen olyan információ, amelyről Ön úgy dönt, hogy beilleszti a fórumokat, ezért úgy tekintik, hogy "nyilvánosan elérhető", mert a keresőmotorok és az online archívum helyszíneként indexelték.

Az "Elfogadom ezeket a feltételeket" gombra kattintva a fenti feltételek elfogadását követően lesznek rögzítve.